חדר האוכל שורשים הוקם באהבה רבה על ידי שני אנשים שאוהבים אוכל,סלווה ארקין ומריאנו חוסוביק.
אחרי שנים של עבודה במטבחים מוכרים בחיפה וסביבתה החליטו לממש את האהבה לאוכל ולהביא משהו חדש וטוב, עם דגש על טעם טוב, בריא ומגוון.
סלווה: "חיפשתי בבישול מפגש בין בריאות וטעם טוב ופשוט וב-2011 הקמתי חדר אוכל ראשון מסוגו באיזור, צמחוני ואורגני, במפעל שורש בטירת הכרמל שהיה פתוח לעובדיו בלבד.
הבנו כי טוב והחלטנו לפתוח את חדר האוכל לכולם.
אני רוצה שחוץ מקלוריות אנשים יקחו איתם את הטוב בשורשים: מוסיקה, חיוך, חוויה, מפגש עם אנשים חדשים, מחשבות טובות והעיקר בריאות".
מריאנו: "אחרי שעבדתי אצל השפים מחו"ל, בישלתי וניהלתי מטבחים מוכרים בחיפה והסביבה, הבנתי שכל מה שעשיתי עד עכשיו צריך להתרכז במקום אחד משלי.
כאשר סלווה הציע שנפתח את חדר האוכל – שורשים, לא היססתי והבנתי שהגעתי למקום הנכון, חדר אוכל שמאפשר לי ללכת עם השגעונות שלי אבל לשמור על דבר אחד בסיסי, לא לקלקל את הטבע, רק לעזור לו בנגיעות קטנות לקבל טעמים ומרקמים מעניינים.
בתאבון!